Veel plezier bij het lezen van ons nieuwsHoera naar school!    09-09-2019

news_item20190909190254.jpg

In groep 1-2 zijn we inmiddels al weer helemaal gewend. We werken en spelen over ‘naar school’ en alles wat daarbij hoort! Zo praten we over hoe we samen voor een fijn schooljaar kunnen zorgen, maken we vriendjes en vriendinnetjes, doen we veel groepsspelletjes en spelen we schooltje.

De juf heeft het boek 'Hoera naar school' voorgelezen, over Dorus de beer die voor de eerste keer naar school gaat. Daar is van alles te doen, zo kliedert en kleurt Dorus met billenstempels. Dat vonden wij ook wel een leuk idee.

Daarom hebben wij maandagmiddag ook heerlijk gestempeld. Alleen niet met onze billen, maar met onze handen en voeten. Wat een feest, een handen- en voetenstempelfeest! In de handen- en voetenwasstraat werden alle handen en voeten weer schoon en droog! Ons kunstwerk is natuurlijk te bewonderen in onze klas, dus bent u nieuwsgierig, wandel dan rustig een keertje binnen!

Top


Een nieuw schooljaar!   26-08-2019

news_item20190826172052.jpg

De vakantie is voorbij en het schooljaar is weer begonnen. En wat was het fijn om elkaar vanmorgen weer te zien! Daarom zijn we het schooljaar samen gestart! Even na half 9 hebben we ons rond de zandbak verzameld, waar meester Pascal een verhaal voorlas over een prins op zoek naar een nieuwe school. De prins kwam er aan het einde van zijn zoektocht achter dat ‘samen’ veel leuker is dan alleen. En daar hebben we tot slot op geproost. Op een fijn schooljaar samen met elkaar! In de klassen zullen we het hier de komende weken nog veel over hebben. Over hoe we er samen een fijn schooljaar voor iedereen van kunnen maken! En één ding weten we al, dat doen we samen!!

Top


Top